Περισσότερο μαζί; Περισσότερο Εστί!

Κάθε στάδιο μιας σχέσης έχει τη δική του μαγεία, τις δικές του προκλήσεις, γιατί να μην έχει και το δικό του dress code;Το στοιχείο που όλα τα στάδια έχουν κοινό είναι η επιθυμία να τα ζούμε στο έπακρο και να νιώθουμε όμορφα. Αν ταυτίζεσαι, εντόπισε τον εαυτό σου στις παρακάτω φάσεις και πάρε ιδέες!

Ο πρώτος καιρός

Εάν διανύεις τους πρώτους μήνες της σχέσης, είσαι αναμφισβήτητα σε μια από τις ομορφότερες φάσεις της!  Όλα είναι νέα, συναρπαστικά, έντονα. Συχνά, όμως, και λίγο αμήχανα, μιας και ακόμα γνωρίζεστε και δημιουργείτε τη δυναμική της σχέσης. Μπορεί να αμφιβάλλεις για τα γούστα ή να έχεις λίγο παραπάνο άγχος. Γι αυτό, προτίμησε να φοράς εσώρουχα που τονίζουν την αυτοπεποίθηση σου και σε εκφράζουν. Μη διστάσεις να ζητήσεις τη γνώμη του συντρόφου σου, ώστε να «σπάσει» ο πάγος. Αν θέλεις να είσαι «on the safe side”, ιδανικές επιλογές αποτελούν τα ANNA και ESTELLA.

Η πρώτη επέτειος

Και κάπως έτσι φτάσατε τον πρώτο χρόνο σχέσης! Η ομορφιά της οικειότητας που έχει δημιουργηθεί σας κάνει να αφήνεστε, ωστόσο πολλές φορές τέτοια «σημεία αναφοράς» όπως η επέτειος, μπορεί να μας βάζουν σε σκέψεις για το μέλλον. Σε κάθε περίπτωση, η χαρά μιας σχέσης κρύβεται (και) μέσα στις μικρές αφορμές εορτασμού. Τόλμησε να εντυπωσιάσεις με ένα HADLEY.

Συγκατοίκηση

Ένα από τα πιο σημαντικά και καθοριστικά στάδια μιας σχέσης είναι η στιγμή που το ζευγάρι αποφασίζει να αφήσει την ασφάλεια των ξεχωριστών σπιτιών και να δημιουργήσει από κοινού ένα χώρο όπου θα περάσει την καθημερινότητα του. Πρόκειται για ένα στάδιο γεμάτο ρομαντισμό και όμορφες στιγμές, αλλά κρύβει μέσα του και μικρές «παγίδες», όπως οι πιθανές εντάσεις για καθημερινά ζητήματα, η μείωση των ραντεβού ή η παραμέληση της σχέσης καθεαυτής. Την επόμενη φορά που θα πας μηχανικά τα φορέσεις την παλιά σου φόρμα και το t-shirt από την τριήμερη, προτίμησε να φορέσεις ένα όμορφο σετ όπως το MARGARET, που χαρίζει την ίδια άνεση.

Γάμος

Αν έχεις φτάσει μέχρι εδώ, συγχαρητήρια! Αυτό σημαίνει ότι έχεις βρει το νόημα της συνύπαρξης κι έχετε δώσει άλλη διάσταση στη σχέση. Ωστόσο, η καθημερινότητα τείνει να μας «ρουφάει» όλο και περισσότερο και η ανάγκη για αναθέρμανση της σχέσης γίνεται πιο επιτακτική. Γι αυτό, δώσε στις μικρές καθημερινές στιγμές μια ξεχωριστή διάσταση και εντυπωσίασε το ταίρι σου. Για παράδειγμα, μαγείρεψε το βραδινό σας φορώντας το TRIANA ή βάλε την αγαπημένη σας ταινία και απολαύστε την στον καναπέ φορώντας το AIMEE. Η χαρά βρίσκεται στις μικρές στιγμές άλλωστε!

Σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεσαι, μην ξεχνάς πως οι σχέσεις είναι ζωντανοί οργανισμοί που χρειάζονται φροντίδα και ανανέωση. Η αναθέρμανση του ενδιαφέροντος και το «ντύσιμο» των στιγμών με μια πιο πιπεράτη διάθεση, είναι αυτά που κάνουν τη διαδρομή πιο συναρπαστική. Απόλαυσε το!

XXX,

Esti girl

Ανακάλυψε όλη τη συλλογή του Esti Athens εδώ