Αγκαλιάστε τις Καμπύλες σας: Αισθησιακά Κορμάκια και Teddies για Κάθε Σωματότυπο

Το να αποδέχεται και να αγαπά το σώμα της είναι θεμελιώδες για κάθε γυναίκα. Και συγχρόνως αποτελεί μια αστείρευτη πηγή έμπνευσης και ομορφιάς για τη δημιουργική ματιά της μόδας, η οποία τιμώντας το κάλλος του γυναικείου σώματος, δεν χάνει την ευκαιρία να επαναπροσδιορίζεται μέσα από τα πιο χαρακτηριστικά κομμάτια της γυναικείας σαγήνης: bodysuits & teddies!

Νιώθουμε αυτοπεποίθηση και αυτό… βγαίνει προς τα έξω!

Όταν μια γυναίκα αισθάνεται άνετα και όμορφα με το σώμα της, αυτό αντικατοπτρίζεται στη συμπεριφορά της και κυρίως στην αύρα που αποπνέει! Γι’ αυτό και αισθησιακά lingerie όπως τα bodysuits, που έχουν σχεδιαστεί για να αναδεικνύουν το γυναικείο σώμα, να εντείνουν τον ερωτισμό και να αφυπνίζουν τολμηρά συναισθήματα, είναι η τέλεια επιλογή για μια γυναίκα να εκφράσει τη θηλυκότητά της με τον πιο ελκυστικό τρόπο.

Συνώνυμα της ακαταμάχητης πλευράς που κρύβει κάθε γυναίκα, σέξι κορμάκια & teddies χαρακτηρίζονται από τολμηρές σχεδιάσεις που αγκαλιάζουν και αναδεικνύουν τις καμπύλες του σώματος και τονίζουν τη μέση, δημιουργώντας μια εντυπωσιακή σιλουέτα. Σατέν, δαντέλα και διαφάνειες συμπληρώνουν αρμονικά τα διάφορα σχέδια, προσδίδοντας μια ρομαντική και σαγηνευτική αίσθηση, έτσι ώστε κάθε μία από εσάς να βρει το ιδανικό κορμάκι για τις πιο προσωπικές της στιγμές.

Αισθησιακά bodysuits για κάθε σωματότυπο

Κάθε γυναικείο σώμα είναι μοναδικό! Και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του είναι ο τέλειος καμβάς για μοναδικούς συνδυασμούς με τα διαφορετικά bodysuits designs.

  • Σωματότυπος “μήλο”

Για γυναίκες με σωματότυπο “μήλο,” το ζητούμενο είναι να αναδείξουν τα δυνατά σημεία του σώματός τους, όπως τα πόδια και το μπούστο, και να προσδώσουν ισορροπία στη σιλουέτα. Σέξι κορμάκια με υποστήριξη και ελαστικότητα είναι ιδανικά για να προσφέρουν σταθερότητα και άνεση, ενώ παράλληλα κολακεύουν την περιοχή της κοιλιάς. Αυτά τα σχέδια δημιουργούν ένα σμιλεμένο και κομψό αποτέλεσμα, τονίζοντας το μπούστο και διαμορφώνοντας τη σιλουέτα με έναν κομψό και διακριτικό τρόπο.

  • Σωματότυπος “αχλάδι”

Για τον σωματότυπο “αχλάδι,” η επιλογή εσωρούχων που αναδεικνύουν τη μέση και τους γοφούς είναι κλειδί για την εξισορρόπηση της σιλουέτας. Εσώρουχα με ρυθμιζόμενες τιράντες και ελαστικές ζώνες επιτρέπουν την προσαρμογή της εφαρμογής στα διαφορετικά σημεία του σώματος, δημιουργώντας μια αρμονική γραμμή. Αυτά τα σχέδια δίνουν έμφαση στη λεπτή μέση και αναδεικνύουν τους γοφούς, προσφέροντας έναν αέρα θηλυκότητας και αυτοπεποίθησης.

  • Σωματότυπος “κλεψύδρα”

Για τις γυναίκες με σωματότυπο “κλεψύδρα,” το ζητούμενο είναι να τονίσουν τη φυσική αρμονία των καμπυλών τους. Εσώρουχα που αγκαλιάζουν και αναδεικνύουν τη μέση, όπως τα κορμάκια με δομή και ελαστικότητα, είναι ιδανικά για να προβάλλουν τη συμμετρία και την ισορροπία του σώματος. Αυτά τα σχέδια αναδεικνύουν τη θηλυκότητα με κομψότητα, προσφέροντας στήριξη και άνεση χωρίς να θυσιάζεται το στυλ.

Sexy Bodysuits σε διάφορα χρώματα

Η διαχρονική γοητεία του μαύρου και του λευκού ή… έντονα κόκκινα του πάθους και παστέλ αποχρώσεις; 

Τα πιο κλασικά χρώματα, όπως το μαύρο και το λευκό προσφέρουν μια διαχρονική αίσθηση bold κομψότητας, παραμένοντας ιδανικά για εσάς που θέλετε να αναδείξετε ένα πιο classy elegant style, που καθηλώνει με την iconic αισθητική του.

Από την άλλη, τολμηρά και έντονα χρώματα, όπως όλα όσα ανήκουν στην παλέτα του κόκκινου, εντείνουν την επίγευση της εμφάνισής σας, προσδίδοντας ένα ακόμα πιο προσωπικό στοιχείο στην περίσταση. 


Final thoughts! Η αγάπη και η αυτοπεποίθηση πηγάζουν από και επιστρέφουν προς τα μέσα μας!

Η αυτοπεποίθηση δεν είναι παρά ένα μονοπάτι που πρέπει να εμπιστευτούμε για να ανακαλύψουμε τα αληθινά μας χαρίσματα! Επιλέγοντας σέξι εσώρουχα που ενισχύουν τη διάθεσή μας, δεν αναβαθμίζουμε μόνο την εμφάνισή μας για μία ιδιαίτερη περίσταση, αλλά απελευθερώνουμε τον ίδιο τον εαυτό μας από περιττά φορτία, αφήνουμε τη μοναδικότητά μας να βγει προς τα έξω και… απλώς απολαμβάνουμε τη στιγμή στο 100%!


Προτάσεις από τη συλλογή με bodysuits & teddies του Esti Athens

Κορμάκια ανά σωματότυπο:

Μήλο: Judy

Κορμάκι με ανοιχτή πλάτη & καλτσοδέτες

Αχλάδι: Alessia

Μαύρο see through κορμάκι

Κλεψύδρα: Rafiella

Μαύρο διάφανο κορμάκι

 

Sexy Bodysuits:

Μαύρο Sonia



 

Κορμάκια ανά χρώμα:

Marit

Marisol

Κορμάκι με δαντέλα

Julia