ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ:

Μπορείς να ολοκληρώσεις την αγορά σου επιλέγοντας να πληρώσεις με τους εξής τρόπους:

 

  1. Πληρωμή Μέσω Πιστωτικής Κάρτας 
  2. Πληρωμή Μέσω Χρεωστικής Κάρτας
  3. Πληρωμή Μέσω Pay-Pal
  4. Αντικαταβολή Κατά Την Παράδοση (Ισχύει για αποστολές εντός Ελλάδος)*

 

 Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ

 

Πληρωμή Μέσω Πιστωτικής Κάρτας και Χρεωστικής Κάρτας

Όλες οι συναλλαγές του estiathens.com  πραγματοποιούνται μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος της Stripe.*

 

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με χρεωστική κάρτα (Debit card), με προπληρωμένη κάρτα (Prepaid card) ή με πιστωτική κάρτα: Visa, MasterCard, Maestro.

Στη (secure) φόρμα παραγγελίας συμπληρώστε όλα τα απαραίτητα πεδία (αριθμό κάρτας, ημερομηνία λήξης της, CCV).


Πληρωμή Μέσω Pay-Pal

Επιλέγοντας πληρωμή μέσω PayPal,  κατευθύνεστε στην ασφαλή ιστοσελίδα της PayPal, όπου συνδέεστε στο λογαριασμό σας και ολοκληρώνετε τη συναλλαγή σας.

 

Αντικαταβολή Κατά Την Παράδοση (Ισχύει για αποστολές εντός Ελλάδος)*

Μπορείς να πληρώσεις με αντικαταβολή ώστε τα προϊόντα που θα παραδοθούν στην διεύθυνση που καταχωρείς.

Στην περίπτωση πληρωμής με αντικαταβολή καταβάλλεις το χρηματικό ποσό στον εκπρόσωπο της εταιρίας ταχυμεταφορών. Η χρέωση της αντικαταβολής ανέρχεται στα 1,50€. 


ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ:

Μόλις υποβάλετε την παραγγελία σας, αυτή θα αποσταλεί την ίδια μέρα εάν την κάνετε έως τις 12:00 μ.μ. (GMT + 2) και θα χρειαστούν 1-2 εργάσιμες ημέρες για να φθάσει στην Ελλάδα μέσω Γενικής Ταχυδρομικής Courier και 3-5 για να φθάσει σε άλλες χώρες. Εάν η παραγγελία σας πραγματοποιηθεί μετά τις 12:00 μ.μ. (GMT + 2) θα αποσταλεί την επόμενη εργάσιμη μέρα.

 

Χώρα

Εκτ.Χρόνος Παράδοσης

Κόστος

Ελλάδα

1-2 εργάσιμες ημέρες

3,50€

Κύπρος

2-3 εργάσιμες ημέρες

 7,00€

Βουλγαρία

3-5 εργάσιμες ημέρες

 10,00€

Ρουμανία

3-5 εργάσιμες ημέρες

 10,00€

 

 

ΒΉΜΑΤΑ ΑΠΟΣΤΟΛΉΣ 

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα λάβετε  ένα επιβεβαιωτικό e-mail με τα προϊόντα που έχετε επιλέξει και τον αριθμό της παραγγελίας σας.

Μόλις επιβεβαιωθεί η παραγγελία σας και σας αποσταλεί κωδικός αποστολής ,μπορείτε να παρακολουθήσετε την πορεία της παραγγελίας σας.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ:

Eιδική μνεία, ότι εν όψει της διάταξης του αρ. 3ιβ του ν. 2251/1994, επιστροφές και αλλαγές δεν θα γίνονται δεκτές και δε χωρεί υπαναχώρηση στα αγαθά, τα οποία δεν είναι κατάλληλα προς επιστροφή, για λόγους προστασίας της υγείας ή/και για λόγους υγιεινής, όπως (ενδεικτικά και όχι περιοριστικά) εσώρουχα, κάλτσες, καλσόν, ολόσωμα καλσόν, ολόσωμες φόρμες, ζαρτιέρες, σουτιέν, κορμάκια, πιτζάμες-νυχτικά (τα οποία περιλαμβάνουν εσώρουχο), σκουλαρίκια.

Για τα προϊόντα που είναι κατάλληλα προς αλλαγή/επιστροφή, θα χρειαστεί να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@estiathens.com. Το κόστος αλλαγής/επιστροφής επιβαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη και ανέρχεται στα 3,50€ σε περίπτωση επιστροφής και στα 7,00€ σε περίπτωση αλλαγής με άλλο μέγεθος/προϊόν.