Τα ιδανικά εσώρουχα για την ιδανική περίσταση

Στο Esti Athens λατρεύουμε τις απλές στιγμές που παίρνουν μεγάλη αξία όταν τις ζούμε στο έπακρο. Συγκεντρώσαμε, λοιπόν, τις τρεις συχνότερες περιστάσεις που μας κάνουν να αναζητήσουμε το ιδανικό εσώρουχο και φυσικά τις δικές μας προτάσεις για την καθεμία!

  1. Date night

Ίσως η πιο συνηθισμένη περίσταση για να αναζητήσουμε ένα σετ εσωρούχων πέρα από τα συνηθισμένα και όχι άδικα. Ένα ραντεβού χτίζει ιδανικά το έδαφος και τη διάθεση για μια ερωτική βραδιά και το κατάλληλο σετ εσωρούχων που θα σε γεμίσει αυτοπεποίθηση, βοηθάει στη διάθεσή σου. Η συλλογή εσωρούχων του Esti έχει τεράστια ποικιλία σε στυλ, χρώματα και υφάσματα για να μη σε αφήσει ποτέ χωρίς επιλογές: από μίνιμαλ total black επιλογές, μέχρι έντονα χρώματα και προκλητικές γραμμές. Μια τέλεια ιδέα είναι να επιλέξεις ένα bodysuit, που θα σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια και μπορεί να δώσει ένα “sneak peek” μέσα από τα ρούχα που θα επιλέξεις να φορέσεις στο ραντεβού. Εναλλακτικά, αγαπημένες επιλογές στο Esti αυτή την περίοδο αποτελούν το Maddy Yellow, το Odessa Blue και το Isla Black.

Μην ξεχνάς, η απόλυτη συνταγή της επιτυχίας είναι να διαλέξεις κάτι που να εκφράζει εσένα και να τονώνει τον αισθησιασμό σου! (*thank us later!)

  1. Επέτειος στο σπίτι

Θέλεις να γιορτάσετε τη σχέση σας και να ανανενώσετε λίγο τον ερωτισμό ανάμεσά σας; Κανονίστε μια βραδιά για δυο στο σπίτι και δώσε ένα σέξι τόνο από την αρχή, φορώντας ένα μοναδικό σετ εσώρουχα. Ζαρτιέρες, αξεσουάρ και see through επιλογές δεν απογοητεύουν ποτέ! Τόλμησε κάτι διαφορετικό, όπως το σετ Valerie Purple ή το Yvette και εξερευνήστε μια άλλη πτυχή του εαυτού σας.

  1. Καλοκαιρινές διακοπές για πάντα

Οι στιγμές που θα ετοιμάζεις βαλίτσα για το νησί πλησιάζουν και τα εσώρουχα που θα επιλέξεις είναι εξίσου σημαντικά με τα μαγιώ. Θέλεις να είσαι άνετη, αλλά να έχεις μαζί σου και κάτι πιο... ιδιαίτερο για παν ενδεχόμενο! Το διάφανο set εσωρούχων Siri στο απόλυτο χρώμα του καλοκαιριού δεν πρέπει να λείπει από τα look σου. Επίσης, ένα λευκό σετ εσωρούχων, όπως το Anastastia White, χρειάζεται σίγουρα για να συνοδεύσεις τα πιο ανοιχτόχρωμα σύνολα που συνήθως επιλέγουμε το καλοκαίρι. Τέλος, μην παραλείψεις κι ένα δροσερό σετ πυτζάμες, για τις νύχτες των διακοπών και τα χαλαρά πρωινά στο κρεβάτι.

Με την ατελείωτη λίστα επιλογών της συλλογής εσωρούχων esti, δεν υπάρχει περίπτωση να μη βρεις αυτά που θα μιλήσουν στην σου. Οι θηλυκές και άνετες γραμμές, τα εκλεπτυσμένα υφάσματα, τα έντονα χρώματα και οι ιδιαίτερες σειρές μας, θα απογειώσουν τη διάθεσή σου κάθε στιγμή και θα σε κάνουν να νιώσεις μαγικά φορώντας τα. Γιατί ας το παραδεχτούμε, το να αισθάνεσαι όμορφα και με αυτοπεποίθηση είναι πάντα στη μόδα!

Δες όλα τα εσώρουχα Esti Athens

xxx,
Esti Team