Άνεση και αισθησιασμός με γυναικείες πιτζάμες Esti Athens!

Το να μένεις στο σπίτι έχει γίνει η νέα σου αγαπημένη συνήθεια; Σε νιώθουμε! Ειδικά μετά από μια απαιτητική μέρα, τι καλύτερο υπάρχει από λίγες στιγμές χαλάρωσης στον καναπέ; Ή από ένα ραντεβού για δύο με απόλυτη ιδιωτικότητα. Ο ποιοτικός χρόνος στο σπίτι δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται ως «ένοχη απόλαυση», αλλά ως αφορμή για σύνδεση με τον εαυτό μας και τους δικούς μας ανθρώπους. Και ποιος καλύτερος τρόπος για να αγκαλιάσεις αυτή τη φιλοσοφία, από το να νιώθεις άνετη και σέξι ταυτόχρονα στον προσωπικό σου χώρο;

Στο Esti Athens λατρεύουμε το self-care και η συλλογή μας υποστηρίζει ακριβώς αυτό! Η συλλογή από γυναικείες πιτζάμες διαθέτει τον τέλειο συνδυασμό άνεσης, στυλ και αισθησιασμού, που θα σε κάνει να νιώθεις αυτοπεποίθηση και ομορφιά, ακόμα και όταν αράζεις στο σπίτι.

Άνεση με στυλ

Το να νιώθεις άνετη και ήρεμη είναι η νέα πολυτέλεια. Κάν’ το εικόνα: βράδυ καθημερινής, έχεις γυρίσει στο σπίτι μετά από μια κουραστική μέρα. Μετά από ένα χαλαρωτικό μπάνιο, φοράς το σετ πιτζάμας Narin και το αγαπημένο σου γαλάκτωμα σώματος. Ανάβεις ένα αρωματικό κερί, απολαμβάνεις την άνεση του καναπέ και ακούς το αγαπημένο σου τραγούδι. Πώς ένιωσες;

Ε, αυτό ακριβώς θέλουμε να νιώθεις κάθε φορά που φορά τις Esti πιτζάμες σου, ακόμα κι αν δεν έχεις το χρόνο να κάνεις όλη αυτή την υπέροχη ιεροτελεστία. Τα απαλά υφάσματα αγκαλιάζουν το σώμα, ενώ η άνετη γραμμή και τα χαλαρωτικά μοτίβα, σε βάζουν απευθείας σε mood χαλάρωσης.

Θηλυκότητα + ρομαντισμός = esti for ever!

Στο Esti Athens υποστηρίζουμε με πάθος ότι η αισθησιακή και η ρομαντική μας πλευρά μπορούν να συνδυαστούν απόλυτα. Όχι μόνο μέσα από τα εσώρουχα, αλλά και μέσα από το σετ πυτζάμας που θα επιλέξεις να φορέσεις. Η κομψή γραμμή και τα εκλεπτυσμένα υφάσματα, όπως το σατέν, συνδυάζονται με ζωηρά χρώματα και ρομαντικά φλοράλ μοτίβα, δημιουργώντας πυτζάμες που κολακεύουν και προσφέρουν άνεση. Εμείς, ξεχωρίζουμε τις floral πιτζάμες Malena Green και τις σατέν πιτζάμες Ophelia Blue. Για τα καλοκαιρινά βράδια, το σετ Emma Tropical είναι επίσης υπέροχο!

Σέξι στο σπίτι; Yes, please!

Ποιος είπε ότι οι πυτζάμες είναι αποκλειστικά για ύπνο; Ξέρεις ότι αγαπάμε ιδιαιτέρως τον αισθησιασμό και θεωρούμε ότι μπορούμε να είμαστε όσο σέξι θέλουμε ανά πάσα στιγμή, ακόμα και μέσα στο σπίτι (ΕΙΔΙΚΑ μέσα στο σπίτι!). Η συλλογή μας έχει μια μεγάλη ποικιλία νυχτικών, ρομπών και σετ πυτζαμών που θα σαγηνεύσουν το ταίρι σου και θα σε κάνουν να νιώσεις σέξι και γεμάτη αυτοπεποίθηση. Αν ψάχνεις κάτι σέξι, θα ενθουσιαστείς με το σατέν νυχτικό με ρόμπα Emine. Πρόσθεσε λίγη «πικάντικη» διάθεση στα βράδια που μένετε μέσα και… θα μας θυμηθείς!

CLIO εσύ σουπερστάρ!

Δε θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για στυλ στο σπίτι χωρίς να κάνουμε ειδική μνεία στη «μούσα» του Esti Athens, στη σατέν σειρά Clio! Αν το Esti ήταν σετ πυτζάμες, θα ήταν σίγουρα το CLIO, μιας και είναι ο απόλυτος συνδυασμός θηλυκότητας, άνεσης και αισθησιασμού. Το σετ πυτζάμας που έχει κλέψει την καρδιά σας (και τη δική μας!) και ανανεώνει κάθε χρόνο το ενδιαφέρον μας με τα υπέροχα νέα της χρώματα. Απαλό σατέν ύφασμα σε συνδυασμό με λεπτομέρειες από δαντέλα, δημιουργούν τον απόλυτο συνδυασμό ρομαντισμού και θηλυκότητας. Τα νέα αγαπημένα μας είναι το Lilac, Blue και φυσικά το Magenta, αλλά και οι σταθερές αξίες!

Δες όλες τις γυναικείες πιτζάμες του Esti Athens

Στo Esti Athens, πιστεύουμε ότι το να αισθάνεσαι όμορφα ξεκινάει με αυτό που φοράς κάτω από τα ρούχα σου. Γι' αυτό και προσφέρουμε μια ποικιλία σε στυλ εσωρούχων που ταιριάζουν σε κάθε σωματότυπο, στυλ και διάθεση! Κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου και απόλαυσε τον προσωπικό σου χώρο και χρόνο, νιώθοντας υπέροχα. Το αξίζεις!

xxx,
Esti Team