4+1 προτάσεις για glamorous βραδινή εμφάνιση από την Party Collection Esti Athens

Σχεδιάζεις βραδινή έξοδο με την παρέα ή το ταίρι σου; Θέλεις να ακτινοβολείς και ταυτόχρονα να νιώθεις αυτοπεποίθηση και άνεση; Το Esti έχει προβλέψει και για τα δυο! Ακολουθούν 4+1 τρόποι για να κλέψεις την παράσταση στην επόμενη βραδινή σου έξοδο με την Party Collection του Esti Athens:

  1. Ξεκίνα με το σωστό εσώρουχο

Όλα ξεκινάνε από…μέσα! Το ιδανικό εσώρουχο θα υποστηρίξει το look σου, θα σου προσφέρει άνεση και θα σε κάνει να νιώθεις σέξι και άνετη στις κινήσεις σου. Δε χρειάζεται να σου πούμε πόσες επιλογές μπορείς να βρεις στο Esti Athens, σε χρώματα, σχέδια, στυλ και υφές! Ξεκίνα το scrolling 😊

 Η συλλογή εσωρούχων μας προσφέρει μεγάλη γκάμα από σετ που όχι μόνο θα σε κάνουν να νιώσεις σέξι, αλλά και θα σου παρέχουν την κατάλληλη υποστήριξη και άνεση. Επίλεξε ανάμεσα σε δαντελωτά εσώρουχα, χρωματιστά σετ και άνετα κορμάκια που αγκαλιάζουν τη σιλουέτα σου για να δημιουργήσεις μια εντυπωσιακή βάση για την εμφάνισή σου.

Ανακάλυψε τα set εσωρούχων μας!

  1. Δώσε glam χαρακτήρα σε ένα καθημερινό look

Είσαι πολυάσχολη και θέλεις να δημιουργήσεις ένα look που θα σε καλύψει από το πρωί μέχρι το βράδυ; Έχεις κανονίσει ποτό κατευθείαν μετά τη δουλειά; Έχεις πιο casual στυλ, αλλά θέλεις να δώσεις μια πιο glam πινελιά;

Απογείωσε ένα καθημερινό look με λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Τα τοπ του Esti party collection δεν είναι τυχαία ανάμεσα στα best sellers μας! Το μεταλλικό top Amina σε black, silver & gold θα γίνει ο καλύτερός σου φίλος, αφού συνδυάζεται ιδανικά με τζιν, μέσα από σακάκι ή με ψηλόμεση παντελόνα. Το λευκό crop top Pearl White θα κάνει ένα total black ντύσιμο γραφείου ιδιαίτερο και σέξι χωρίς καμία προσπάθεια!

  1. Ανάδειξε τα σημεία που αγαπάς πάνω σου

Όλες έχουμε τα αγαπημένα σημεία στο σώμα μας και το να τα αναδείξουμε μέσα από το ντύσιμό μας, μπορεί να απογειώσει την αυτοπεποίθηση μας. Πάμε για λίγο self-love:

  1. Αξεσουάρ που κάνουν τη διαφορά

Οι λεπτομέρειες κάνουν πάντα τη διαφορά και αναβαθμίζουν ακόμα και την πιο μίνιμαλ εμφάνιση. Αν έχεις βαρεθεί να βλέπεις όλες να φοράνε τα ίδια, ξεκίνα τη διαφορά! Εδώ δε χρειάζονται πολλά. Συνδύασε ένα μαύρο φόρεμα με τα ιδιαίτερα see through γάντια Nanya ή ένα εφαρμοστό σακάκι με τη χρυσή αλυσίδα με στρας Aida και μαγνήτισε τα βλέμματα. Στην party collection μας θα βρεις πολλά αξεσουάρ που μπορούν να αναδείξουν ακόμα κι ένα μονόχρωμο look και να αναδείξουν την προσωπικότητα σου.

Ανακάλυψε όλη την Party Collection του Esti Athens!

+1. Απόλαυσε το!

Καμία βραδινή εμφάνιση δεν είναι πλήρης χωρίς την κατάλληλη ψυχολογία. Απόλαυσε τη στιγμή και ντύσου όπως θέλεις, για να περάσεις όμορφα και να νιώσεις ο εαυτός σου! Βάλε δυνατά την αγαπημένη σου μουσική, κάνε βιντεοκλήση με την κολλητή για να ετοιμαστείτε παρέα, ψέκασε τα esti εσώρουχα και αξεσουάρ σου με το αγαπημένο σου άρωμα και αφιέρωσε χρόνο σε αυτά που ανεβάζουν τη διάθεσή σου. Η επιτυχία μιας βραδινής εξόδου, άλλωστε, ξεκινάει από εμάς!

Καλή διασκέδαση!

xxx,
Esti Team