Bride to Be? Νυφικές ρόμπες και νυχτικά από το Esti Athens

Αγαπημένες μας Esti brides,

Ο γάμος σας είναι ένας από τους σημαντικότερους και πιο ρομαντικούς σταθμούς της ζωής σας και εμείς στο Esti θέλουμε να σας βοηθήσουμε να είστε απόλυτα προετοιμασμένες γι’ αυτή τη μοναδική μέρα! Η νυφική συλλογή μας είναι εδώ για να σας δώσει τον ρομαντισμό, την άνεση και τον ερωτισμό που θέλει να νιώθει μια νύφη σε όλους τους σημαντικούς σταθμούς αυτού του ταξιδιού, από την ώρα της προετοιμασίας και το album μέχρι το μήνα του μέλιτος!

Νυφικά εσώρουχα

Το νυφικό εσώρουχο είναι ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια του νυφικού σας συνόλου, το οποίο όμως συχνά οι μέλλουσες νύφες ξεχνάνε να σκεφτούν! Στο Esti Athens, κατανοούμε πόσο σημαντικό είναι το εσώρουχο για την αυτοπεποίθηση και την άνεσή σας κατά τη διάρκεια της ημέρας του γάμου. Η νυφική συλλογή μας είναι σχεδιασμένη με ιδιαίτερη προσοχή στην ποιότητα και την άνεση των υφασμάτων, αναδεικνύοντας παράλληλα την αισθησιακή σας πλευρά.

Ανακαλύψτε τη συλλογή μας και βρείτε το νυφικό εσώρουχο που ταιριάζει απόλυτα στο νυφικό σας, αλλά και στην προσωπικότητά σας. Λευκό ή κρεμ, με διακριτική δαντέλα ή σατέν, με ή χωρίς ραφές, έχει πολλές επιλογές για να βρεις το ιδανικό.

Σετ προετοιμασίας νύφης

Η ημέρα του γάμου και η προετοιμασία είναι από τις πιο διασκεδαστικές και συγκινητικές στιγμές, που μένουν για πάντα στη μνήμη της νύφης (αλλά και στο φωτογραφικό φακό!) Γι' αυτό και το νυφικό σετ πρέπει να είναι άνετο και εντυπωσιακό. Το σατέν είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής, αν όμως θέλετε να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα, υφές όπως το τούλι και τα πούπουλα θα σας δώσουν τη λύση. Η νυφική συλλογή του Esti περιλαμβάνει επιλογές για κάθε στυλ νύφης. Όπως τη ρομαντική και elegant νυφική ρόμπα Iokasti Maxi ή τη νυφική ρόμπα από τούλι με νυχτικό Victoria Short, μέχρι το εντυπωσιακά και άκρως θηλυκό σετ ρόμπας με νυχτικό Victoria Satin Pink και το Victoria Tulle White.

Αξεσουάρ νύφης

Όπως σε κάθε εμφάνιση, έτσι και στη νυφική εμφάνιση, τα αξεσουάρ κάνουν τη διαφορά! Στη συγκεκριμένη περίπτωση, πλαισιώνουν ιδανικά τις προσωπικές στιγμές και δίνουν τον απαραίτητο ερωτισμό. Άλλωστε, ο γάμος είναι και μια γιορτή για το ζευγάρι. (Ξέρετε τι εννοούμε!) Πέραν από τις απλές καλτσοδέτες, τολμήστε και κάτι πιο ξεχωριστό, όπως οι καλτσοδέτες Gartier Gold ή το εντυπωσιακό λευκό τοπ με λευκές πέρλες Grace.

Νυφικός… ύπνος

Ποιος είπε ότι η μαγεία σταματάει με το τέλος του γαμήλιου party; Οι επόμενες μέρες και το ταξίδι του μέλιτος είναι αφορμές για να διατηρήσεις το ξεχωριστό αίσθημα των ημερών για όσο περισσότερο γίνεται! Απόλαυσε τον ύπνο σου με ένα ρομαντικό σετ πιτζάμας ή ένα θηλυκό νυχτικό, όπως το σατέν νυχτικό Faye. Επίσης ξεχωρίζουμε το σατέν νυχτικό Kaliroi White, αλλά και το σετ χρυσές σατέν πιτζάμες Clio Gold, αν δε θες να μείνεις στο λευκό.

Δες όλες τις Νυφικές Ρόμπες από τη  συλλογή Esti Athens

 

Μια συμβουλή σε όλες τις Εsti brides μας
Θυμήσου να περάσεις όμορφα και να απολαύσεις την κάθε στιγμή. Εμείς στο esti φροντίζουμε για τα υπόλοιπα!

Xoxo,
Esti Team