Έλα να σου πω για τα Babydoll

Είναι φοβερό ότι από τα κοσμικά sixties μέχρι σήμερα, κάθε γυναίκα που φορά το babydoll της νιώθει το ίδιο κομψή και ελκυστική. Από ιδιωτικές στιγμές και περιστάσεις μέχρι ένα ιδιαίτερο loungewear outfit με ιδιαίτερο, λίγο πιο chic glam attitude, το babydoll παραμένει μια διαχρονική πρόταση που κάθε γυναίκα μπορεί να φορά καθημερινά.

Γιατί λατρεύεις τα babydoll σου;

Γιατί είναι ελαφριά, αέρινα, με κομψές λεπτομέρειες όπως δαντέλα, σατέν και μεταξένια υφάσματα που αγκαλιάζουν όμορφα το σώμα σου, δίνοντας ευκαιρίες για ιδιαίτερους συνδυασμούς που μαγνητίζουν το βλέμμα.

why love babydoll

Πώς να επιλέξεις το ιδανικό babydoll

Δεν είναι δύσκολο, αλλά είναι σημαντικό να γνωρίζεις τι ταιριάζει καλύτερα στο σώμα σου και στο στυλ που επιθυμείς να αναδείξεις. Για ένα πιο κλασικό look, τα απλά babydoll σε plain χρώματα όπως το μαύρο, το λευκό ή το παστέλ ροζ είναι ιδανικά. Αν όμως θέλεις να πειραματιστείς με κάτι πιο τολμηρό, οι διάφανες υφές με σχέδια από δαντέλα, οι ζαρτιέρες και οι περίτεχνες λεπτομέρειες προσφέρουν μια πιο ιδιαίτερη προσέγγιση.

Το κατάλληλο timing για να φορέσεις ένα babydoll είναι…;

…σίγουρα “babydoll” δεν σημαίνει μόνο ειδικές περιστάσεις! Αν και θεωρείται συχνά ιδανικό για πιο ρομαντικές στιγμές, είναι ένα κομμάτι της γκαρνταρόμπας που μπορείς να φορέσεις οποιαδήποτε στιγμή δημιουργώντας χαλαρές εμφανίσεις γεμάτες κομψότητα, που ανεβάζουν τη διάθεση και να νιώσεις όμορφη και περιποιημένη.

chic babydoll

Τι συνδυασμοί και αξεσουάρ ταιριάζουν με babydoll;

Μια ελαφριά ρόμπα σε παρόμοιες υφές και αποχρώσεις μπορεί να σεταριστεί με το αγαπημένο σου babydoll δημιουργώντας ένα set., ενώ ένα lingerie set σε παρόμοια χρώματα συνδυαστικά με το babydoll, μπορούν να ολοκληρώσουν μια άνετη, αλλά και αβίαστα κομψή εμφάνιση που αναδεικνύει την αυθεντική σας ομορφιά.

Τα babydoll γεννήθηκαν για να ταιριάζουν στο στυλ κάθε γυναίκας. Η άνετη εφαρμογή τους και η ελαφριά τους υφή χαρίζουν μια μοναδική αίσθηση άνεσης στις καθημερινές σας στιγμές, μια επιβράβευση για σένα που είσαι μοναδική!


ΥΓ: Το τέλειο δώρο για εσένα ή μια φίλη σου!

Λευκό Babydoll με Δαντέλα και Εσώρουχο
Διάφανο babydoll με εσώρουχο
Μαύρο σατέν νυχτικό με δαντέλα