Boundless Plus Size Lingerie: Η ομορφιά στη διαφορετικότητα

Αν ενθουσιάστηκες με όσα γράψαμε για τα babydoll της συλλογής μας, τότε κάτσε αναπαυτικά για το σημερινό μας blog, καθώς σίγουρα θα έχεις πολλούς λόγους για να “κολλήσεις” με τον μαγικό κόσμο των plus size lingerie που μπορείς να βρεις στο Esti Athens.

Let your lingerie do the talking

First things first! Η ομορφιά δεν περιορίζεται σε αριθμούς. Πάνω από"σωστά" ή "λάθος"σώματα, με τις συλλογές μας πρεσβεύουμε ότι υπάρχουν απλώς όμορφα σώματα που αξίζουν τα καλύτερα. Κάθε γυναίκα που θέλει να απελευθερώσει τη θηλυκότητά της μπορεί και αξίζει να το κάνει με τα αγαπημένα της αισθησιακά εσώρουχα και τα loungewear που επιλέγει!

plus size lingerie

Μια συλλογή, πηγή έμπνευσης για κάθε style & outfit

Με το που ξεκινήσετε την περιήγησή σας στις συλλογές του Esti Athens, θα συναντήσετε μια εξαιρετική γκάμα σε μοντέρνα εσώρουχα plus size με διαχρονικά χαρακτηριστικά, που κάνουν match με τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας. Σέξυ bodysuits, διακριτικά bralettes και tops, μέχρι harness plus size δερμάτινα εσώρουχα που αγκαλιάζουν και αναδεικνέουν το γυναικείο σώμα.

And story continues by night!

Ρομαντικά slip dresses σε σατέν και δαντέλα, ρόμπες και babydoll plus size έρχονται να χαρίσουν μοναδικές επιλογές για το καθημερινό loungewear & nightwear κάθε γυναίκας, προσφέροντας κομψότητα και πολυτελή άνεση.

Ήξερες ότι…

…το βασικό πλεονέκτημα που χαρίζουν τα plus size εσώρουχα βρίσκεται στη σχεδίαση και την απόλυτα προσαρμοσμένη εφαρμογή για διαφορετικούς σωματότυπους. Τα plus size εσώρουχα είναι σχεδιασμένα για να αγκαλιάζουν και να αναδεικνύουν τις καμπύλες, προσφέροντας παράλληλα τη μέγιστη άνεση και στήριξη. Ενισχυμένες ραφές, ευρύτερες τιράντες, και υλικά υψηλής ελαστικότητας εξασφαλίζουν ότι τα εσώρουχα προσαρμόζονται άψογα σε μεγαλύτερα μεγέθη, ενώ διατηρούν την κομψότητα και το στυλ.

lingerie plus size

You are the queen!

Κάθε γυναίκα είναι μοναδική! Και στη δική της ιστορία, είναι η πρωταγωνίστρια! Φορέστε τα αγαπημένα σας lingerie και δημιουργήστε ένα ακαταμάχητο style που αντανακλά την προσωπικότητά σας χωρίς συμβιβασμούς!