Must-Have σλιπάκια - string για κάθε περίσταση και διάθεση

Τι είπαμε στο άρθρο μας για τα αγαπημένα μας plus size lingerie; Ότι κάθε γυναίκα είναι διαφορετική! Τι εννοούσαμε; Ότι κάθε γυναίκα είναι μοναδική! Τι δεν είπαμε; Ότι όλες οι γυναίκες συμφωνούν σε ένα πράγμα: όσα στρινγκ και σλιπάκια και να έχουν στη συλλογή τους, ποτέ δεν είναι αρκετά!

Ναι, είναι αλήθεια! Μπορείς, ωστόσο, να έχεις τις κατάλληλες επιλογές που θα σου εξασφαλίσουν μια μεγαλύτερη γκάμα χρήσης ανάλογα την περίσταση. Κάνε μια βόλτα στο Esti Athens και ανακάλυψε κομψά, καθημερινά σχέδια μέχρι πιο τολμηρά και εντυπωσιακά κομμάτια, το καθένα με τη δική του ξεχωριστή λεπτομέρεια στη σχεδίαση.

Back to the basics

Κάθε εσώρουχο που είναι απαραίτητο στην καθημερινότητα μιας γυναίκας πρέπει να είναι αρχικά απαλό και άνετο στην εφαρμογή. Κομψά σλιπ και στρινγκ από μαλακά υφάσματα χαρίζουν απίστευτη άνεση κάτω από κάθε ρούχο - από εφαρμοστά παντελόνια μέχρι εντυπωσιακά φορέματα. Σε όμορφα σχέδια σε κλασικό λευκό ή μαύρο αλλά και σε γήινες αποχρώσεις που αγκαλιάζουν ιδανικά το γυναικείο σώμα, προσφέρουν ελευθερία και άνεση σε κάθε σας κίνηση.

Δαντέλα & σατέν για πιο elegant touch

Σίγουρα τα πιο ρομαντικά και σέξυ εσώρουχα δεν μπορούν να λείπουν από τη συλλογή σας. Γι’ αυτό και σλιπάκια ή στρινγκ με δαντελωτές λεπτομέρειες, σατέν υφές και μεταξένια αίσθηση προσδίδουν εκείνο το μοντέρνο άγγιγμα που χρειάζεστε για να νιώθετε και να δείχνετε ακαταμάχητη.

Un… dress to impress!

Πάμε τώρα στις πιο ιδιαίτερες στιγμές! Εκείνες που απαιτούν το κάτι ξεχωριστό, όπως τα τολμηρά sexy strings με διάφανα υφάσματα, πέρλες και παιχνιδιάρικες λεπτομέρειες του Esti Athens, που σχεδιάστηκαν για αναδεικνύουν την πιο σαγηνευτική σας εκδοχή και να γοητεύουν με την πρώτη ματιά. Επιλογές ανάμεσα σε μαύρο και λευκό, αλλά και σε πιο ζωντανές αποχρώσεις, όπως έντονο κόκκινο, φουξ ή μπορντό, κρύβουν κάτι ιδιαίτερο για την κάθε μία από εσάς.

Don’t sleep on high-waist!

Τα high-waist strings είναι, επίσης, μια επιλογή που συνδυάζει τον αισθησιασμό με τη λειτουργικότητα. Αυτά τα κομμάτια αγκαλιάζουν το σώμα με τέλεια εφαρμογή και προσφέρουν τη στήριξη που χρειάζεται κάθε γυναίκα για να νιώθει αυτοπεποίθηση σε κάθε περίσταση, είτε στη δουλειά, είτε σε μια βραδινή έξοδο.

Ένα σλιπάκι για κάθε διάθεση; Why not!

Καθημερινά; Αισθησιακά; …ή τολμηρά; Εσείς αποφασίζετε! Μην ξεχνάτε πως κάθε γυναίκα αξίζει εσώρουχα που την κάνουν να νιώθει όμορφη και εντυπωσιακή. Και τώρα που είπαμε για εντυπωσιακές εμφανίσεις, τι είναι ιδανικότερο για να συμπληρώστε το τέλειο σετ με στρινγκ;

To be continued!

 

ABBY BLACK

 

AMBER

 

ZINA RED/BLACK

Σετ δαντελωτών εσωρούχων

 

LENI BLACK

Σετ εσωρούχων 3ων χρωμάτων