Vinyl & Latex Lingerie: Η Sexy Capsule Collection Φθινόπωρο/Χειμώνας 24/25

Είναι όμορφο να δημιουργούμε προσωπικές συλλογές. Συλλογές που ανανεώνουν την καθημερινότητά μας. Αλλά και συλλογές δημιουργημένες αποκλειστικά για να αναδεικνύουν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά μας και να αντανακλούν την προσωπικότητά μας πέρα από κάθε νόρμα.

Μια sexy capsule συλλογή για σένα

Βαδίζοντας στα μέσα του Φθινοπώρου, η μετάβαση από την εποχή της λυτρωτικής ραστώνης στην αναζήτηση ενός παράξενα οικείου, απελευθερωτικού καταφύγιου είναι ταυτισμένη με το collectors’ mood. Οι κλειστοί χώροι αντικαθιστούν και πάλι τις παραλίες, το interior’s attitude παίρνει τη θέση των rooftops και κάπως έτσι, η διάθεση της εποχής δεν θα μπορούσε να μην εκφραστεί με την πιο προσωπική συλλογή που μπορεί να δημιουργήσει κάθε γυναίκα: vinyl & δερμάτινα εσώρουχα.

vinyl lingerie



Vinyl και δερμάτινα εσώρουχα ανήκουν σε μια ιδιαίτερη κατηγορία lingerie. Ταυτισμένα με κάποιο concept, τα κομμάτια μιας τέτοιας συλλογής ξεχωρίζουν για τη γυαλιστερή τους υφή, τη λεία επιφάνεια, την εκκεντρική του εμφάνιση, τα περίτεχνα δεσίματα, τους ευφάνταστους συνδυασμούς, αλλά και την απεριόριστη άνεση σαν απαλό άγγιγμα καθώς τυλίγονται στα διάφορα μέρη του σώματος.

Το ταξίδι του Vinyl & Latex στη Μόδα

Μπορεί η χρήση του vinyl αναπτύχθηκε για πρώτη φορά τη δεκαετία του 1920, όμως, η εισαγωγή του στη μόδα, και ειδικά στα εσώρουχα, σηματοδότησε μια νέα εποχή. Αυτή η μετάβαση όχι μόνο διεύρυνε τις εφαρμογές του vinyl, αλλά έφερε και αυτή την αγαπημένη υφή και αισθητική στην κατηγορία των lingerie που τόσο αγαπήθηκε από όλες τις γυναίκες.

Με την εξέλιξη της μόδας έχουν μετατραπεί σε ένα ευέλικτο ύφασμα, ιδανικό για εφαρμοστά κομμάτια που αναδεικνύουν τις καμπύλες του σώματος. Διόλου τυχαία, η γκάμα των vinyl lingerie περιλαμβάνει: σουτιέν και σλιπ, μπουστάκια και φούστες, κορσέδες, bodysuits, chokers, ζώνες και ζαρτιέρες μεταξύ πολλών άλλων…

Leather lingerie

Ακαταμάχητη αίσθηση

Πέρα από την εντυπωσιακή τους εμφάνιση, η γοητεία των εσωρούχων από vinyl αναδεικνύεται και μέσα από την ικανότητά τους να εφαρμόζουν σαν δεύτερο δέρμα, δημιουργώντας μια κομψή, σέξι εμφάνιση που τονώνει την αυτοπεποίθησή σας.

Tip! Κατά την αγορά εσωρούχων από vinyl, είναι σημαντικό να δίνεται προτεραιότητα στην εφαρμογή και όχι στο μέγεθος, επιλέγοντας κομμάτια που προσαρμόζονται τέλεια στο σώμα.

Οι ιδιαίτεροι χρωματισμοί τους, μάλιστα, αναδεικνύουν και μια ξεχωριστή πτυχή της αισθητικής τους, από επιβλητικά μαύρα με διαχρονική ομορφιά, μέχρι τολμηρά κόκκινα και burgundy wine αποχρώσεις που σαγηνεύουν το βλέμμα.

Απελευθερώστε τη φαντασία σας

Πάνω απ’ όλα όμως, τα εσώρουχα vinyl & latex επιτρέπουν σε κάθε γυναίκα να εξερευνήσει διαφορετικές πλευρές της προσωπικότητάς της, δημιουργώντας κομψά, αισθησιακά και μίνιμαλ σύνολα που εκφράζουν με τον πιο εκδηλωτικό τρόπο τον αισθησιασμό και την αυτοπεποίθησή της.
Winter is on!

Μερικά από τα δημοφιλέστερα vinyl & latex εσώρουχα του Esti Athens για τη χειμερινή collection περιλαμβάνουν:

LOUISE BLACK

Μαύρο vinyl κορμάκι με γάντια & στέκα

 

LUCIA BLACK

 

INGER BLACK

 

FRIDA BLACK